(Proje Avcısı) Ufuk Avrupa Sağlık Kümesi-Salento Üniversitesi ile Uluslararası İşbirliği Etkinliği

Değerli Araştırmacılar,

Ufuk Avrupa süreçlerinde uluslararası işbirliğini güçlendirmeye yönelik olarak APRE ve Salento Üniversitesi (İtalya) işbirliği ile 29 Nisan 2024 tarihinde (15.00-16.30 CEST) bir etkinlik düzenlenecektir.
Etkinlik kapsamında, bugüne kadar 80’den fazla Avrupa Birliği projesinde yer almış olan Salento Üniversitesi’nden araştırma grupları; “Medical robotics, Neuro-physio-rehabilitation, Biomechanical stress, post-covid and long covid cares, Theranostics (Therapy & Diagnostics)” alanlarında işbirliği yapmak istedikleri proje fikirlerini paylaşacaklardır.

Etkinlik, uluslararası işbirliği yapmak isteyen tüm kurum ve kuruluşların katılımına açık olup, etkinlik kapsamındaki pitching oturumunda, katılımcılara uluslararası işbirlikleri kurmaları için yetkinliklerini ve proje fikirlerini paylaşma fırsatı sunulacaktır.

Etkinliğe katılım için link üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 15.04.2024 12:25 Okunma Sayısı : 58