2022 Yılı Teknoloji Transfer Ofisi Seminerleri

6 Nisan 2022 Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz "İstatistik Ofisi Bilgilendirme Semineri" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

TÜBİTAK 1512 - Girişimcilik Destek Programı (BiGG) Tanıtımı

2 Mart 2022 Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz "TÜBİTAK 1512 - Girişimcilik Destek Programı (BiGG) Tanıtımı,
Teknopark Bilgilendirmesi ve Tecrübe Paylaşımı Etkinliği

2022 Yılı Farkındalık Ve Eğitim Modülü Seminerleri
Akademik Yayın Yazım Teknikleri: Deneyim Paylaşımı Serisi

23 Şubat 2022 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz "Sağlık Bilimleri Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Araştırma Yöntemleri Eğitimi: Deneyim Paylaşımı" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

3 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz "Akademik Yayın Yazım Teknikleri:
Deneyim Paylaşımı 2
" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

10 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz "Akademik Yayın Yazım Teknikleri:
Deneyim Paylaşımı 3
" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

17 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz "Akademik Yayın Yazım Teknikleri:
Deneyim Paylaşımı 4
" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

24 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz "Akademik Yayın Yazım Teknikleri:
Deneyim Paylaşımı 5
" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz "Akademik Yayın Yazım Teknikleri:
Deneyim Paylaşımı 6

Disiplinlerarası Ar-Ge Farkındalık Toplantıları

13 Temmuz 2021 Salı günü saat 13.30'da Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK başkanlığında düzenlenen "Disiplinlerarası Ar-Ge Farkındalık Toplantısı-I" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 15.00'de Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK başkanlığında düzenlenen "Disiplinlerarası Ar-Ge Farkındalık Toplantısı-II" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri

20 Şubat 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen "Konkordato" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

27 Şubat 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen "Fikri Mülkiyet Hakları ve Patent Araştırması" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın

13 Mart 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen "Proje Döngüsü Yönetimi ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın

24 Mart 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen "Kurumlarda Dijital Dönüşüm ve Entegrasyon" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

6 Nisan 2021 Salı günü gerçekleştirilen "Dijitalleşmenin ABC’si: Yolculuk Başlıyor!" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

20 Nisan 2021 Salı günü gerçekleştirilen "Dijitalleşen Dünyada ‘Yıkıcı’ Teknolojiler Çalışma Şeklimizi Nasıl Değiştirecek?" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

21 Nisan 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen "Avrupa Birliği Projeleri : Nedir, Neden ve Nasıl Yararlanılır?" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

28 Nisan 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen "Türkiye’de Yaratıcı Endüstrilerin Evrimi" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

21 Mayıs 2021 Cuma günü gerçekleştirilen "E-Ticaret Uygulamaları" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

3 Haziran 2021 Cuma günü gerçekleştirilen "Küçük-Orta-Büyük Ölçekli Şirketler için Yapay Zekâ ve Makine Öğrenme Uygulamaları" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

3 Aralık 2021 Cuma günü gerçekleştirilen "Veri Analitiği ve Karlılık İçin Önemi" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

12 Aralık 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen "Girişimciliği Etkileyen Başarı Faktörlerinden Biri Olarak Sosyal Sermaye" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

17 Aralık 2021 Cuma günü gerçekleştirilen "İşletmelerin Rekabetçilik Üstünlük Sağlamasında Stratejik Yönetimin Önemi" etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayın.

TÜBİTAK

29 Haziran 2021 tarihinde üniversite öğrencileri için düzenlediğimiz "TÜBİTAK Proje Destekleri Bilgilendirme e-Semineri" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın

Ulusal Girişimcilik Haftası

3 Mart 2021 Çarşamba günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi - İnova Muğla TTO A.Ş. işbirliği ile düzenlenen Ulusal Girişimcilik Haftası Özel Etkinliğimizin konuğu Sayın Doç. Dr. Deniz TUNÇALP

Öğrenci Projeleri Geliştirme ve Deneyim Aktarımı

17 Ekim 2020 Cumartesi günü AKM A Salonunda düzenlenen "Öğrenci Projeleri Gelişimine Yönelik 1. Akademik Zirve"  etkinliğimizi izlemek için lütfen tıklayınız.

İnova Muğla TTO A.Ş. Haziran 2020 Webinarları

4 Haziran 2020 tarihinde İnova Muğla TTO A.Ş. nin düzenlediği Haziran 2020 Webinarları Serisinin ilki "Covid19 Sonrası Turizm Sektörü" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

11 Haziran 2020 tarihinde İnova Muğla TTO A.Ş. nin düzenlediği Haziran 2020 Webinarları Serisinin ikincisi "Pandemi Sonrası Sağlık Turizmi" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

25 Haziran 2020 tarihinde İnova Muğla TTO A.Ş. nin düzenlediği Haziran 2020 Webinarları Serisinin üçüncüsü "Pandemi Sonrası Turizmde Yenilikçi Teknolojiler" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

TÜBİTAK BİGG Programı

26 Aralık 2019 tarihinde İnova Muğla TTO A.Ş. ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ortaklığıyla gerçekleştirilen "TÜBİTAK BİGG Programı" sunumunu izlemek için lütfen tıklayın.

Vestel

25 Aralık 2019 tarihinde İnova Muğla TTO A.Ş. davetlisi Vestel Beyaz Eşya A.Ş.nin "Akıllı Ürünler Akıllı Fabrikalar" sunumunu izlemek için lütfen  tıklayın.