Veri Analitiği ve Karlılık İçin Önemi

Değerli katılımcılar,
 
Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü bünyesinde 2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Muğla İlindeki İşletme Sahip ve Yöneticilerine Yönelik Eğitim Seminerleri” kapsamında 3 Aralık 2021 Cuma günü saat 16.30’da online olarak Doç. Dr. Ömer Akgüller tarafından “Veri Analitiği ve Karlılık İçin Önemi eğitimi için sizleri rahatsız ediyoruz.
 
Etkinliğimize katılım için adresimiz : https://forms.gle/axHo4mcJjGggrTwE8
 
Etkinliğimize ister Microsoft Teams programını kurarak (eğer kurulu değil ise sistem sizi otomatik olarak yönlendirir) isterseniz de web tarayıcı üzerinden katılabilirsiniz. Dilerseniz kayıt olmayan katılımcılar içinde linki paylaşabilirsiniz.
 
Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
 
Program Koordinatörleri
Prof. Dr. Selçuk AKTÜRK
Doç. Dr. Serkan DİRLİK
 
*Bilgi ve danışma için: (252) 211 57 48 numaralı telefondan Öğr. Gör. Uğur BEKÇİBAŞI
 
 
**Not: Bu seminer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İnova Muğla TTO A.Ş., MUTSO Akademi ve TOBB Muğla İli Odaları ve Borsa iş birliğinde düzenlenecek olan ‘2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Muğla İlindeki İşletme Sahip ve Yöneticilerine Yönelik Eğitim Seminerleri’ programının sekizinci eğitim semineridir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***Etkinliğimizin düzenleneceği platform olan Microsoft Teams uygulamasını kurmak için;
 Android kullanıcıları için lütfen tıklayın,
Ios kullanıcıları için lütfen tıklayın,
Bilgisayar kullanıcıları için lütfen tıklayın.
 ****Bilgisayar ve ipad tablet kullanıcıları için uygulama kurma zorunluluğu olmayıp ilgili linke tıkladıktan sonra anonim olarak katıl seçeneğinin seçilmesi yeterlidir. Bilgi için lütfen tıklayın.
 
 

3.12.2021

Son Etkinlikler