Türkiye’de Yaratıcı Endüstrilerin Evrimi

Değerli Akademisyenlerimiz,
 
Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü bünyesinde 2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Üniversite’deki Girişimcilik Kültürünün Geliştirilmesine Yönelik Seminerler” kapsamında 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 12.30’da online olarak Doç. Dr. Gökçe Dervişoğlu OKANDAN tarafından verilecek " Türkiye’de Yaratıcı Endüstrilerin Evrimi” eğitimi verilecektir.
 
İlgili etkinliğe katılım için http://tiny.cc/endustrievrimikayit adresinden 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 10.00’a kadar kayıt formunun doldurulması gerekmekte olup, kayıt yaptıran katılımcılarımıza katılım linki elektronik posta ile gönderilecektir
 
Program Koordinatörleri
Prof. Dr. Selçuk AKTÜRK
Doç. Dr. Serkan DİRLİK
 

*Bilgi ve danışma için: 5748 numaralı telefondan Öğr. Gör. Uğur BEKÇİBAŞI (Program Teknik Koordinatörü)
 
 
**Not: Bu seminer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İnova Muğla TTO A.Ş., MUTSO Akademi ve TOBB Muğla İli Odaları ve Borsası iş birliğinde düzenlenecek olan ‘2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Muğla İlindeki İşletme Sahip ve Yöneticilerine Yönelik Eğitim Seminerleri’ programının eğitim semineridir.
 
***Etkinliğimizin düzenleneceği platform olan Microsoft Teams uygulamasını kurmak için;
 Android kullanıcıları için lütfen tıklayın,
Ios kullanıcıları için lütfen tıklayın,
Bilgisayar kullanıcıları için lütfen tıklayın.
 ****Bilgisayar ve ipad tablet kullanıcıları için uygulama kurma zorunluluğu olmayıp ilgili linke tıkladıktan sonra anonim olarak katıl seçeneğinin seçilmesi yeterlidir. Bilgi için lütfen tıklayın.
 
 
 

Son Güncelleme Tarihi : 21.04.2021 14:06

Son Etkinlikler