2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri 6 - Dijitalleşen Dünyada ‘Yıkıcı’ Teknolojiler Çalışma Şeklimizi Nasıl Değiştirecek?

Değerli Akademisyenlerimiz,
 
Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü bünyesinde 2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Muğla İlindeki İşletme Sahip ve Yöneticilerine Yönelik Eğitim Seminerleri” kapsamında 20 Nisan 2021 Salı günü saat 10.00’da online olarak Dr. Öğretim Üyesi Enis KARAARSLAN tarafından verilecek " Dijitalleşen Dünyada ‘Yıkıcı’ Teknolojiler Çalışma Şeklimizi Nasıl Değiştirecek? ” eğitimi verilecektir.
 
İlgili etkinliğe katılım için http://tiny.cc/yikiciteknolojilerkayit adresinden 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 19.00’a kadar kayıt formunun doldurulması gerekmekte olup, kayıt yaptıran katılımcılarımıza katılım linki elektronik posta ile gönderilecektir
 
Program Koordinatörleri
Prof. Dr. Selçuk AKTÜRK
Doç. Dr. Serkan DİRLİK
 
*Bilgi ve danışma için: 5748 numaralı telefondan Öğr. Gör. Uğur BEKÇİBAŞI (Program Teknik Koordinatörü)
 
 
**Not: Bu seminer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İnova Muğla TTO A.Ş., MUTSO Akademi ve TOBB Muğla İli Odaları ve Borsası iş birliğinde düzenlenecek olan ‘2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Muğla İlindeki İşletme Sahip ve Yöneticilerine Yönelik Eğitim Seminerleri’ programının altıncı eğitim semineridir.
 
***Etkinliğimizin düzenleneceği platform olan Microsoft Teams uygulamasını kurmak için;
 Android kullanıcıları için lütfen tıklayın,
Ios kullanıcıları için lütfen tıklayın,
Bilgisayar kullanıcıları için lütfen tıklayın.
 ****Bilgisayar ve ipad tablet kullanıcıları için uygulama kurma zorunluluğu olmayıp ilgili linke tıkladıktan sonra anonim olarak katıl seçeneğinin seçilmesi yeterlidir. Bilgi için lütfen tıklayın.
 
 
 

Son Güncelleme Tarihi : 18.04.2021 22:22

Son Etkinlikler