(Proje Avcısı) Ufuk Avrupa - Çok ortaklı başvurulması gerekli projeler için ortak arama portalı

Değerli Akademisyenler,

Proje fikirleriniz için ortak bulma işlemini veya var olan konsorsiyum veya proje fikirlerine dahil olma süreçlerinizi portaldaki ortak arama “Partner Search” kısmında yapabilirsiniz. Bireysel veya tüzel olarak ortak arama “Partner Search” yapabilirsiniz. Bireysel olarak yapılacak ortak arama için bilgilere linkten ulaşabilirsiniz.

Portaldaki “how to participate” kısmının altında yer alan “Partner Search” butonuna tıklayarak anahtar kelime girilerek ve konu vb. gibi filtrelere oluşturarak arama yapabilirsiniz. Ayrıca, çağrı özelinde ortak arama yapmak içinse ilgilenilen çağrıların içeriğine tıklanıp “partner search announcements” kısmında ortak veya koordinatör aranabilir.

Ulusal Koordinasyon Ofisi olarak ortak hazırlanan çok ortaklı projelere yönelik ortak aramanın nasıl yapılacağına ilişkin dokümana linkten erişebilirsiniz.

Süreçle alakalı detaylı bilgiler için tıklayınız.

Diğer Ortak Arama Platformlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
 
Kişiselleştirilmiş Tıp için Avrupa Ortaklığı (EP PerMed) kapsamında proje önerisi sunmak isteyen kişilerin faydalanabileceği bir ortak arama platformu hayata geçmiştir. 

Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI), Küme 1: Sağlık; IHI çağrıları kapsamında potansiyel ortaklıkların oluşturulması için ikili görüşmeler planlayabileceğiniz bir Proje Pazarı Platformu oluşturulmuştur. Sürekli olarak açık olan bu platform ile çağrılar özelinde sunum yapma (pitching) imkanı da verilmektedir. 

GREENET Projesi,Küme 5: İklim, Enerji ve Mobilite için Ulusal İrtibat Noktaları (NCPs) ağıdır ve Ufuk Avrupa için araştırma ve inovasyon faaliyetlerini desteklemektedir. Küme 5 çağrıları ile ilgilenen araştırmacılarla birebir görüşmeler gerçekleştirebilmek ve  kayıtlı kullanıcılar tarafından eklenen ortak arama duyurularına ulaşmak için tıklayın.

Ideal-ist Projesi,Küme 4: Digital için Ulusal İrtibat Noktaları (NCPs) ağıdır ve Ufuk Avrupa için araştırma ve inovasyon faaliyetlerini desteklemektedir. IDEAL-IST ağı kapsamında sunulan ortak aram duyurularına ulaşmak için tıklayın.

Net4Society ProjesiKüme 2: Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Ağ Platformu Ağ Platformu yıl boyunca açıktır ve Küme 2 çağrıları için ortak bulma fırsatı sunmaktadır. Küme 2 Ağ Platformuna ulaşmak için tıklayın.

“Towards the Green Future: The European Green Deal” Proje Pazarı kapsamında birebir görüşmeler çevrimiçi olarak uzatılmıştır. Çevrimiçi görüşmeler 20 Kasım 2023 ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılabilecektir. Etkinliğe katılıp katılmamış olmanıza bakılmaksızın, araştırmacılarla ağ kurmaya devam edebilirsiniz. Proje pazarı sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Son Güncelleme : 28.05.2024 09:33 Okunma Sayısı : 180

Son Duyurular