2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri 4 - Kurumlarda Dijital Dönüşüm ve Entegrasyon

Değerli Akademisyenlerimiz,

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü bünyesinde “2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Muğla İlindeki İşletme Sahip ve Yöneticilerine Yönelik Eğitim Seminerleri” kapsamında 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da online olarak Dr. Öğretim Üyesi Gizem KAYAR tarafından verilecek "Kurumlarda Dijital Dönüşüm ve Entegrasyon” eğitimi verilecektir.

İlgili etkinliğe katılım için http://tiny.cc/dijitaldonusumkayit adresinden 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 10.00’a kadar kayıt formunun doldurulması gerekmekte olup, kayıt yaptıran katılımcılarımıza katılım linki elektronik posta ile gönderilecektir.

*Bilgi ve danışma için: 5748 numaralı telefondan Öğr. Gör. Uğur BEKÇİBAŞI (Program Teknik Koordinatörü)

**Not: Bu seminer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İnova Muğla TTO A.Ş., MUTSO Akademi ve TOBB Muğla İli Odaları ve Borsa iş birliğinde düzenlenecek olan ‘2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri: Muğla İlindeki İşletme Sahip ve Yöneticilerine Yönelik Eğitim Seminerleri’ programının dördüncü eğitim semineridir.

Son Güncelleme Tarihi : 23.03.2021 22:28